Благодійний ярмарок-2017

Вже за доброю щорічною традицією у педагогічному коледжі ЧНУ ім. Ю. Федьковича 25 вересня 2017 року відбувся благодійний ярмарок.

Це й справді непересічний захід, оскільки на ньому переплітається неймовірна атмосфера свята і домашнього затишку із найсмачнішою випічкою, свіжими фруктами і стравами на будь-який смак. Участь у ярмарку з величезним задоволенням взяли всі групи коледжу, також долучалися й викладачі.

Студенти щороку готують щось нове й оригінальне, аби зацікавити покупця. Цього разу тут були і солодощі, і м’ясні страви, найрізноманітніші напої, холодні закуски, запашна випічка і сувеніри, виготовлені студентами власноруч, а також майстер-клас із виконання оригінальних зачісок та художній розпис хною.

Особливого колориту надали дійству студенти відділу «Музичне мистецтво», які протягом усього часу проведення заходу заряджали присутніх гарним настроєм, виконуючи запальні народні ритми. Тож не дивно, що вже своєрідною традицією стали й танці на благодійному ярмарку.

Захід відвідало багато студентів з інших навчальних закладів нашого міста. Як зазначали гості, у них очі розбігалися від такої різноманітності смаколиків та іншої продукції, яку пропонували придбати студенти педагогічного коледжу.

Також до нас завітали журналісти з телеканалу «Буковина», що ще раз підкреслює масовість та відомість нашого благодійного ярмарку.

Усі виручені кошти (а це близько 12 тисяч гривень) студентська рада вже традиційно планує передати студентам коледжу, чиї батьки чи рідні перебувають на сході України, боронячи її територіальну цілісність. Таким чином, матеріальна допомога буде адресною і обовʼязково буде надана тим, хто її потребує найбільше.

Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до нашого заходу!

Адже навіть найменший внесок запалює вогник в наших серцях та дає надію на перемогу!

Студентська рада педагогічного коледжу.

 Дивитися фотозвіт…

Share it