Дружній візит

17 – 18 травня 2019 року в рамках реалізації міжнародного проекту «Шануємо традиції, творимо сьогодення, крокуємо в майбутнє» з дружнім візитом у наш коледж завітала делегація вчителів гімназії с. Ватра Молдовіцєй. Гості ознайомилися з матеріально-технічною базою нашого закладу, поспілкувалися зі студентами груп з румунською мовою навчання, побували на концерті, підготовленому силами наших студентів. На згадку педагоги залишили корисну навчально-методичну літературу, яка стане в нагоді нашим студентам під час підготовки до педагогічної практики.

В рамках візиту до Чернівців, вчителі гімназії зустрілися з Генеральним консулом Румунії в Чернівцях, панею Іриною-Лореданою Стенкулеску, яка запевнила, що зв’язки гімназії та педагогічного коледжу всіляко будуть підтримуватись консульством.

Гостей привітно зустрічали і в гімназі №6 ім.О.Доброго, де вони ознайомились з історією та сьогоденням навчального закладу.

Неабияке враження справило на них наше місто – середньовічна архітектурна казка, одягнена в рясні зелені шати й обрамлена білосніжним весняним буйноквіттям. Воно надихало й пробуджувало бажання ще не раз сюди повернутися.

Дивитися фотозвіт заходу…

Share it