Чудовий день – вручення дипломів!

Щирі посмішки, приємні слова викладачам, фото на згадку, батьки та рідні з квітами…

29-го червня в обласному центрі естетичного виховання “Юність Буковини” відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Педагогічного коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

З привітаннями до студентів-випускників звернувся директор коледжу Олег Іванович Чернюх, який зазначив, що коледж пишається своїми студентами, їхніми здобутками, досягненнями, завжди пам’ятає своїх випускників і підтримує їх на професійному рівні. А також підкреслив, що диплом — це лише перший етап у професійному зростанні та становленні майбутніх фахівців.

Найурочистішим моментом свята стала церемонія вручення дипломів. Випускники почули привітання та настанови від викладачів, які по-справжньому раділи та вітали своїх студентів.

Випускники, в свою чергу, не шкодували добрих слів, дякували викладачам за знання, досвід і душевне тепло, яким вони були оточенні в педагогічному коледжі.

Доброго Вам шляху! Зичимо творчого натхнення, наполегливості, успіхів у всіх починаннях, здійснення всіх ваших мрій і життєвих планів.

Дивитися фотозвіт заходу…

Share it