День здоров’я (оздоровчий захід)

Спорт і молодь – поняття нероздільні. Здоров’я – перша й найважливіша потреба людини, яка визначає його здатність до праці та забезпечує гармонійний розвиток. Формування здорового способу життя залежить тільки від нас самих, нашої самооцінки, переконань та світогляду і є головним важелем первинної профілактики здоров’я молоді. Навіть відомий український хірург М. Амосов застерігав: «Щоб бути здоровим, потрібні власні зусилля – постійні та значні».

Саме тому в нашому коледжі, вже за щорічною традицією, 20 вересня 2019 року на території обласного музею народної архітектури та побуту відбувся спортивно-оздоровчий захід «День здоров’я», метою якого була пропаганда серед студентської молоді здорового способу життя; залучення студентів до постійних занять фізкультурою та спортом; оздоровлення та покращення їх фізичного стану. За результатами проведення змагань визначено та нагороджено кращі групи відділів.

Ми можемо з упевненістю сказати, що здоров’я — це цінний скарб, про який треба піклуватися щодня. Люди в більшості випадків щасливіші тоді, коли вони здорові.

Керівник фізичного виховання:     І.Г. Подець

Дивитися фотозвіт заходу…

Share it