Героїчні сторінки історії України

Місяць жовтень відзначає дуже важливі події в житті українського народу.

Студенти 41 групи під керівництвом Москалюк Домки Михайлівни відтворили основні героїчні події з історії України, вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої Батьківщини. Це дуже важливо саме тоді, коли на території країни і зараз точаться бойові дії. Сьогоднішні події на Сході не дають спокійно спати кожному свідомому українцеві. Як ніколи, ми повинні бути хоробрими і сильними, розуміти, що лише в єдності і згуртованості український народ переможе ворога. Українські солдати вистоять, якщо вся країна буде допомагати своїм воїнам.

Запрошеними гостями були ветерани АТО. Вони поділилися зі студентами своїми враженнями від побаченого на війні і особистою думкою стосовно цих подій, дали відповіді на питання, що цікавили присутніх студентів та викладачів.

Воїни побажали всім мирного неба в Україні, здоров’я, успіхів в навчанні та усім юнакам – стати справжніми мужчинами, «обов’язково служити в рядах української армії, але щоб служба проходила мирно і не було ніяких війн!».

Share it