«Студент коледжу-2019»

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях.

Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі.

Саме тому в коледжі, вже за щорічною традицією, 14 листопада відбувся конкурс «Студент коледжу-2019». Участь взяли 8 студентів. Впродовж всього конкурсу вони пережили багато емоцій, починаючи з хвилювань і закінчуючи сльозами радості. На протязі свята учасників оцінювало справедливе журі. Хочемо привітати наших переможців:

3 місце – Скриницю Вадима, студента 27С групи;

2 місце – Мацкуляк Марію, студентку 37 групи;

1 місце – «обличчя нашого коледжу» – Казимірко Ольгу, студентку 32 групи, яка буде представляти педагогічний коледж на міському рівні.

Студентство – воістину найкращий період життя. Бажаємо вам відчути всі його переваги. Нехай навчання дається легко, іспити складаються швидко, а вільного часу буде все більше. Поки життя надає вам всі можливості, беріть від нього все. Нехай роки, що пролітають так швидко, залишать у вашій пам’яті радісні та позитивні враження!

Share it