Свято зустрічі випускників

Дивитися фотозвіт заходу…

2 червня в педагогічному коледжі ЧНУ ім. Ю. Федьковича знову зустрілися з бажанням поспілкуватися, поділитися своїми досягненнями, розповісти про себе педагоги, одногрупники, друзі. Вже стало доброю традицією в першу суботу червня проводити в навчальному закладі зустріч випускників. Це прекрасна мить спогадів про юнацькі роки, це особливий день,  якого всі чекають з нетерпінням: і викладачі, і колишні студенти.

Нам є чим гордитися, нам є ким пишатися. Адже наші випускники ніколи не забувають про роки навчання в коледжі, своєю наполегливою працею возвеличують  АЛЬМА-МАТЕР.

Наш педагогічний коледж і сьогодні залишається осередком творчого прагнення студентської молоді до знань, школою підготовки та виховання майбутніх учителів. На святі з привітанням та інформацією про здобутки коледжу виступила заступник директора з навчальної роботи М.І.Сичова, своїми спогадами, думками  та враженнями ділилися випускники різних років.

Гарному настрою сприяли по-справжньому літня погода, пісні у виконанні наших випускників та студентів коледжу, підготовлені завідувачем відділу «Музичне мистецтво» М.В.Катеринчуком.

А потім, переповнені почуттями, викладачі та випускники зібралися в малих колективах, щоб за чашкою кави продовжити цікаву розмову. Неможливо словами описати атмосферу, яка панувала під час спілкування. Студенти повертають наших викладачів у молодість, а спільні спогади приносять усім хвилини радості.

Сподіваємося, що наші наступні зустрічі в коледжі принесуть не лише радість спілкування, задоволення від побачень, але й сприятимуть бажанню частіше зустрічатися. Запрошуємо Вас. Чекаємо на Вас. Завжди Вам раді!

 

Заступник директора  з виховної роботи       В.М.Процюк

Share it