Реалізуємо міжнародні проекти

15 – 16 січня 2019 року у рамках проекту міжнародної співпраці «Сьогодні студенти – завтра вчителі» делегація викладачів нашого коледжу перебувала з дружнім візитом в освітніх закладах Румунії.

Два дні  роботи були надзвичайно насиченими. Відзначення 169 річниці з дня народження Михаю Емінеску розпочалося з  поминальної служби по видатному румунському поету. Наша делегація  взяла участь в урочистому засіданні ради викладачів національного коледжу імені Михая Емінеску за присутності Головного інспектора Сучавського повітового інспекторату, на якій підводились підсумки першого етапу співпраці між нашими навчальними закладами та окреслювались  подальші дії відповідно до Протоколу намірів. Присутнім було представлено  пошукову роботу студентів та викладачів «Буковина: історія і сьогодення», звіт творчих  колективів Сучавського коледжу (від дітей дошкільного віку до учнів старших класів), аматорських груп, керівниками яких є випускники коледжу.

Другого дня наші викладачі ознайомилася з роботою груп дошкільної підготовки та початкових класів гімназійної школи комуни Ватра Молдовіцей. З метою розвитку двосторонніх зв’язків  у галузі навчання та виховання, а також обміну педагогічним досвідом було підписано угоду про співпрацю нашого коледжу із зазначеною школою як сучасним навчальним закладом  європейського типу.

Насамкінець зазначимо, що перебування було різноплановим та дуже результативним. О.І. Чернюх від імені колективу нашого коледжу запросив румунських колег з візитом- відповіддю.

Дивитися фотозвіт…

Share it