Квест «Козацька слава»-2019

Сучасна система освіти вимагає виховання особистості, патріота, інноватора, людини, яка має власну активну позицію, здатна приймати відповідальні рішення, діє згідно з морально-етичними принципами, поважає гідність і права інших людей. Саме тому в Педагогічному коледжі ЧНУ ім. Ю. Федьковича національно-патріотичне виховання студентів та їх громадянська освіта є пріоритетними.

В рамках відзначення Дня захисника України гурток «Лідер» під керівництвом викладача додаткової спеціалізації Л. Ю. Шваги в першій декаді жовтня ініціював уже традиційну щорічну доброчинну акцію «Студенти – воїнам України». До збору різноманітних продуктів (домашніх заготовок, круп, макаронів, солодощів, чаю та кави) активно долучилися студенти 21, 22, 23, 32 і 34 груп шкільного відділення. Для підтримки бойового духу наших захисників студенти 22, 23, 31, 33, 34, 41, 42 та 48с груп написали листи на передову зі щирими словами підтримки, подяки та привітаннями до свят.

Також 10 жовтня до Дня українського козацтва та Дня захисника України під керівництвом викладачів коледжу Л. Ю. Шваги та Т. Ю. Шинкар для студентів другого курсу шкільного відділення та відділення фізичної культури був проведений квест «Козацька слава», в якому виборола перемогу і отримала булаву команда 23 групи «Спартанці» (капітан В. Балук). Друге місце посіла команда 22 групи «Остафійчата», третє місце – команда «Гарячі перці» 21 групи. Дипломами за активну участь нагороджено команди 28с, 27с та 24 груп. Усі учасники та волонтери-четвертокурсники отримали солодкі призи від організаторів квесту.

З Днем українського козацтва, Днем захисника України та Святом Покрови Божої матері усіх!

Викладач додаткової спеціалізації та ОПМ Л. Ю. Швага

Дивитися фото звіт заходу…

Share it