Під знаком Купідона (свято до Дня Св. Валентина)

Щороку студенти нашого коледжу День Святого Валентина зустрічають по-особливому. Адже не лише завчасно готують один одному «валентинки», а й організовують святкові заходи у гуртожитку, в актовому залі й у залі музичного відділу.

Святкового настрою у цей день додавали тематично прикрашені корпуси коледжу та креативно розфарбовані дзеркала, котрі стали чудовими локаціями для оригінальних світлин.

З ініціативи студентської ради вже традиційно відбувся аналог популярної телевізійної гри «Хто зверху», тож позитивні емоції та незабутні подарунки були гарантовані усім учасникам та навіть вболівальникам.

У свою чергу під девізом «Любов не терпить пояснень, їй іноді потрібні вчинки» студенти відділення «Музичне мистецтво» брали участь у  виховному заході «Під знаком Купідона». Змагаючись між собою, учасники «підбирали пару» відомим історичним особам та літературним героям (Ромео – Джульєтта, Наполеон – Жозефіна), згадували правила етикету, співали пісень про кохання, вправлялися у швидкості вирізання «валентинок». Глядачі в цей час також не сумували: за правильні відповіді вікторини про символи кохання отримували солодкі презенти.

Організатори свята намагались зробити цей день неповторним. І, впевнені, їм це чудово вдалось, про що свідчать фотографії-спогади про День Святого Валентина – 2020 у педагогічному коледжі.

Share it