Хроніка олімпійського тижня

ДЕНЬ ПРЕШИЙ (05.10.2020)

Сьогодні перший день Олімпійського тижня в педагогічному фаховому коледжі, який відкрила «Королева спорту» – легка атлетика. Студенти мали змогу побувати на майстер-класі Еміля Ібрагімова та ознайомитися з елементами техніки бігу на короткі дистанції. Щиро дякуємо буковинській зірці спорту, Майстру Спорту, неодноразовому Чемпіону України, фіналісту Чемпіонату Європи, учаснику Чемпіонату Світу в спринті за спортивні досягнення та досвід. Захід підготувала викладач фізичного виховання, Майстер Спорту з легкої атлетики – С.Ю.Чубатенко.

ДЕНЬ ДРУГИЙ (06.10.2020)

Отож запалили на всі 100%

Разом із ліцензованим інструктором (Zumba, Zumba Step, Stretching, Aerobics and Step Aerobic, Fithess для дітей), студенти поринули в океан запальної, ритмічної, латиноамериканської музики та отримали позитивний заряд, приємні відчуття, незабутні враження. Дякую за танцювальну атмосферу, гарний настрій, безмежний кайф!!!

Захід підготувала керівник фізичного виховання – Мацкуляк О.А.

ДЕНЬ ТРЕТІЙ (07.10.2020)

Ще один Олімпійський день пройшов на УРА!

Відбулася онлайн-зустріч із Майстром Спорту УРСР, почесним працівником фізичної культури України, методистом, тренером з баскетболу – В.Ф. Анісімовою. Студенти дізналися про історію розвитку гри у баскетбол, перших представників цієї командної гри колишнього Союзу, особливості створення спортивних клубів та відбір учасників. Невимушена  і тепла розмова спонукала до відвертого спілкування. Цікаві факти захопили студентську аудиторію. Яскравий приклад колишнього викладача педагогічного коледжу мотивував студентів до нових СПОРТИВНИХ РЕКОРДІВ!!!

Захід підготував викладач фізичної культури та фахових методик – І.М.Паньків.

ДЕНЬ ЧЕТВРТИЙ (08.10.2020)

Ще одна приємна зустріч в стінах педагогічного фахового коледжу із людьми, які досягли високих спортивних вершин, а саме:

П.Г.Раца – перший і єдиний Майстер Спорту СРСР з волейболу на Буковині, суддя Національної категорії, Чемпіон Світу серед ветеранів 2013р., почесний працівник фізичної культури і спорту Украіни;

І.Г. Васкан – президент Федерації з волейболу в Чернівецькій області, кандидат педагогічних наук, доцент, головний тренер Чернівецької ДЮСШ клубу «Буковинка» ЧНУ.

Саме ці люди безмежно закохані у цей вид спорту та роблять великий внесок для розвитку волейболу на Буковині.

Майбутні здобувачі освіти отримали поради для подальшої педагогічної діяльності, мотивували їх на нові досягнення, а також рекомендували  як розвиватися в улюбленій справі, перетворюючи захоплення на СПОРТИВНУ КАР’ЄРУ!!!

Захід підготувала викладач фізичного виховання – Т.Ю. Шинкар

ДЕНЬ П`ЯТИЙ (09.10.2020)

А сьогодні справді було КРУТО! Нам розкрили Формулу Успіху відомі спортсмени, олімпійці, шоу-бізнесмени:

  • С. Бубка «Бажання і сила волі роблять величезний успіх»;
  • А. Різатдінова «Сміливість дає успіх, успіх сміливість»;
  • О. Потапенко (Потап) «Фізична культура і спорт є успіхом у всьому»;
  • О. Гутцай «Успіх- це постійно рости і не зупинятися».

Отож, успіх дає благополучний   результат, нову енергію, позитивні емоції і є стимулятором до творчих злетів і вершин.

Після чого студенти і викладачі фізичного виховання із задоволенням долучилися до виконання комплексу руханки від олімпійців DO LIKE OLIMPIANS, що стала запорукою вдалого дня, гарного настрою і має стати ХОРОШОЮ ЗВИЧКОЮ!!!

Захід підготував викладач фізичного виховання – О.В. Руснак

Share it