Вітаємо Чемпіона та його тренера з перемогою!

15 травня 2021р. у столичному «Палаці Спорту» відбувся  Чемпіонат України  зі змішаних бойових мистецтв. До Києва з’їхалися найкращі бійці з усіх регіонів, понад 500 представників. Студент 37 С групи відділення «Фізична культура і спорт» Валентин Жураківський захищав честь чернівецької  області та посів третє місце по UFMMA у ваговій категорії до 61кг.

17-20 травня 2021р. у м. Хмельницькому на Чемпіонаті України з універсального бою серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок Валентин Жураківський став Чемпіоном України (вікова категорія 18-20р., вага до 65кг).

Дякуємо нашому випускнику, майстру спорту України з панкратіону, заслуженому тренеру України з рукопашного бою, тренеру вищої категорії Штефюку Івану Кириловичу за клопітку результативну працю, за внесок у розвиток спорту нашого краю та України. Завдяки його тренерській майстерності, вмілій мотивації до тренувань, спортсмени, в тому числі й наші студенти, здобувають перемоги. Нехай ваші підопічні стають чемпіонами і заряджають вас енергією перемоги.

Вітаємо з перемогою!

Share it