З Україною в серці

24 серпня 2021 року – 30-та річниця з дня проголошення незалежності України, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній та чарівній українській землі.

З нагоди святкування важливої події в історії нашої країни, 24 травня 2021 року в Педагогічному фаховому коледжі ЧНУ ім. Ю. Федьковича серед академічних груп був проведений конкурс відеороликів «З Україною в серці».

Творчі роботи студентів вирізнялися емоційністю, яскравою музичною образністю, хорошим рівнем режисерських та виконавських навичок. Відрадно, що навіть в умовах дистанційного навчання майбутні педагоги проявили згуртованість, креативність, оригінальність.

Члени журі – заступник директора з виховної роботи В.М.Процюк, викладач інформатики В.І.Антонюк, лаборанти відділів – І.С.Карлійчук, М.Я.Вакарюк, М.В.Кметь, Я.Я.Руда, висловили подяку всім академічним групам, що брали участь у конкурсі, відзначили кращі роботи – відеоролики студентів 13 групи, 31 групи, 33 групи, 34 групи («Початкова освіта»), 36 групи (Середня освіта «Музичне мистецтво»).

Бажаємо усім щастя і миру, добра та злагоди, благополуччя та стабільності, творчої наснаги та віри в себе. Нехай кожен з нас, прагнучи жити у вільній та демократичній державі, втілює свої мрії в конкретних справах.

Мар’яна Вакарюк





Share it

Залишити відповідь