1 вересня – День знань

Шановні педагоги, дорогі студенти!

Щиро вітаємо Вас з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти та людяності.

В Педагогічному фаховому коледжі ЧНУ ім. Ю.Федьковича цей день завжди особливо урочистий, зворушливий та довгоочікуваний. Адже це день зустрічей, день усмішок, день планів та мрій… Саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання азів педагогічної майстерності, до нових звершень, до самостійного життя.

Святковість цьогорічного традиційного заходу підкреслювалась на диво недощовою погодою, присутністю батьків, музичним оформленням, різнобарвними квітами, гарним настроєм… Як і в минулі роки, багато студентів та викладачів одягнули вишиванки.

Студентам-першокурсникам вручили символічні ключ до знань та залікову книжку. А «перший» дзвінкоголосий дзвоник запросив усіх студентів на навчання.

Бажаємо усім студентам коледжу на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих та надійних друзів і досягти омріяної мети.

Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому­ – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожного студента.

Найщиріші слова подяки – педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість та великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Нехай новий навчальний рік та початок студентського життя принесе добрий настрій та задоволення, прагнення до знань та нових відкриттів.

 Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Share it

Залишити відповідь