УСПІШНА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ

21 вересня 2021року у приміщенні Агенції регіонального розвитку Буковини відбулася  зустріч очільників області з переможцями  Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад.  Голова обласної ради Бойко О.С. та  його заступник Гуйтор М.М. вручили директору коледжу Палій Н.Т. і керівнику фізичного виховання Мацкуляк О.А. СЕРТИФІКАТ  ПЕРЕМОЖЦЯ.

Нагадаємо, що проєкт «Придбання спортивного інвентаря та універсального тренажеру  для фізкультурно-оздоровчого комплексу Педагогічного фахового коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича» переміг у Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад, який проводила Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» (м.Львів) у партнерстві з Агенцією регіонального розвитку Чернівецької області та Чернівецькою обласною радою у червні 2021 року.

В рамках цього проєкту буде проведено низку цікавих заходів для студентського і викладацького колективів закладу та громадськості області з популяризації спорту та здорового способу життя, а також придбано спортивний інвентар для ФОКу. Ця перемога  дає нам можливість модернізувати матеріальну базу нашого закладу, підняти ефективність занять з фізичної культури та покращити рівень підготовки студентів, адже саме вони – майбутні вчителі фізкультури – покликані формувати фізичне здоров’я молодого покоління, популяризувати спорт і здоровий спосіб життя в нашому Карпатському регіоні. Щиро радіємо з того, що ми причетні до цієї доброї справи во благо розвитку і процвітання нашого краю!

Share it

Залишити відповідь