Міжнародний день спортивної молоді у Педагогічному фаховому коледжі

20 вересня 2021року з нагоди Міжнародного дня спортивної молоді в нашому закладі був проведений захід «Спорт для всіх!», присвячений студентській молоді, яка поповнює «скарбницю» здобутків і захищає спортивну честь не тільки  коледжу, а і нашого краю та держави.

На святі були присутні:

начальник управління молоді та спорту Чернівецької області, чемпіон світу з легкої атлетики, учасник трьох Олімпійських ігор Іван Тарасович Гешко;

провідний спеціаліст Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимир Володимирович Малишев;

директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Василь Ярославович Смаглій.

Кращих нагородили грамотами та подарунками Національного олімпійського комітету  за вагомі досягнення у  спорті.

Побажали спортсменам наполегливості, наснаги, удачі у підкоренні нових спортивних висот та досягненні світових  рекордів! Флешмоб, організований Коноваловою Л.М., у виконанні юних гімнасток та студентів коледжу запалив жагу до активного, свідомого та драйвового  заняття фізичним вихованням у стінах закладу.

Тож нехай для кожного  з нас  фізична культура і спорт стануть союзниками і щоденно приносять радість, енергію та відчуття вічної молодості!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО-ВІДЕО ЗВІТ ЗАХОДУ…

Share it

Залишити відповідь