Яким повинен бути стиль сучасного педагога?

Створювати власний імідж – справа не з легких. Адже постійно потрібно працювати над своїм образом, стежити за змінами та тенденціями у моді, відповідати запитам суспільства та вдосконалювати свої особисті якості – до таких висновків прийшли учасники вебінару « Імідж сучасного вчителя». На платформі Педагогічного фахового коледжу була можливість активно долучитися до дискусії та висловити власні думки в режимі онлайн, адже у стінах закладу формуємо педагога для нової української школи.
Учителі початкових класів – це ті люди, які завжди на виду, поруч із ними знаходяться батьки, учні, колеги, тому важливо не втратити авторитет через недосконалий імідж та невміння зацікавити своєю особистістю. Щоб так не трапилось, потрібно володіти інструментарієм, що допомагає вибудувати взаємини з навколишнім світом. Учитель постійно вдосконалює свої особисті якості, створюючи таким чином власний стиль та манеру.
Саме тому 8 листопада 2021 року студентки 43 групи шкільного відділення (Савчук О., Колісник І., Федоряк Т., Щорчук К., Дячук В., Климчук Я., Селищева А., Ончул С., Кирницька Є., Козачук Г.) стали модераторками вебінару для випускних груп Педагогічного фахового коледжу ЧНУ ім. Ю. Федьковича на тему «Імідж сучасного вчителя». Учасники дізналися про складові педагогічного стилю, його секрети привабливості, мали можливість переглянути інтерв’ю із чернівецькими школярами про вчителя.

Вебінар закінчився тестуванням на платформі Всеосвіта, а найуважніші та найактивніші учасники отримали яскраві сертифікати.
Щирі слова вдячності керівниці 43 групи Швазі Л.Ю. та її помічницям-модераторкам.

 

Share it

Залишити відповідь