Подаруй дитині свято

Всі ми з нетерпінням чекали, чекаємо і чекатимемо новорічних свят. Кожен мріяв про особливу зимову казку і новорічне диво. Проте не у всіх здійснюються мрії… Не всі отримують бажане … Саме тому цьогоріч студентки 32 групи: Порубана С., Балан В., Мельник А., Клюс Д., Пукавка А., Перепічка А. – вирішили створити благодійний проєкт “Подаруй дитині свято” (дисципліна ”Виховні технології”, викл. Швага Л.Ю.), для дітей із Центру реабілітації (м.Чернівці, Головна 169).

14 грудня було оголошено збір коштів для реалізації цього проєкту.  Долучилися всі відділення нашого Педагогічного коледжу, зокрема такі групи: 11,12,13,15,21,22,23,25,27с,31,32,33,35,41,42,43,45,48с,гуртожиток, гурток “Лідер” і спільними зусиллями було зібрано чималу суму (4940 грн.) Ми всім щиро вдячні за небайдужість!

На зібрані кошти 21 грудня було закуплено продукти, солодкі подарунки;  розвиваючі ігри та засоби для творчості, які просто необхідні для розвитку дітей та підлітків, а також організовано невеличку розважальну програму та фотосесію зі святим Миколаєм. Висловлюємо особливу подяку  студенту відділення фізичного виховання 401с групи Марценюку А. за  створення атмосфери справжнього свята Миколая та Сморжанюк А. за надання костюму.

Спільними зусиллями нам вдалося реалізувати проєкт і на обличчях дітей сяяла усмішка. Ці особливі діти потребують турботи та уваги. Разом нам вдалося їм подарувати свято.

Цінуйте те, що маєте і пам’ятайте, що те життя, на яке ми скаржимося, для когось є мрією. Займайтеся благодійністю безкорисливо і пам’ятайте, що добро повертається сторицею!

Фото та відео матеріал заходу…

Share it

Залишити відповідь