“Листи за життя”

Педагогічний гурток “Лідер” виховує активних, свідомих і творчих педагогів, здатних пропагувати серед учнівства цінності демократичного правового суспільства. З цією метою протягом листопада і грудня у Педагогічному фаховому коледжі та за його межами було реалізовано ряд заходів, які були спрямовані на те, щоб розповісти людям більше про День прав людини, який увесь прогресивний світ відзначає 10 грудня, а також закликати долучитися до щорічного Марафону написання листів – 2021 від Amnesty International.

?“Листи за життя” – під таким гаслом відбулися два заходи у Резиденції молоді та Гончаренко Центрі 9 та 10 грудня 2021 р., які організували за ініціативи педагогічного гуртка Лідер (керівник Швага Л.Ю.) студентки 42, 43 та 32 груп – Сморжанюк А. , Савчук О., Федоряк Т., Клюс Д. та Балан В.
?студентки 31 групи (Івончак Н. і Орловська А.) у межах дисципліни «Виховні технології» виконали проєктну роботу, долучившись до проведення Марафону написання листів.
  Загалом до традиційного Марафону написання листів були долучені студенти шкільного та відділення фізичної культури Педагогічного фахового коледжу (зібрано 219 листів та 189 підписів).
    Один голос має силу врятувати життя, а #МарафонНаписанняЛистів змінює життя реальних людей на краще.
Share it

Залишити відповідь