День безпечного Інтернету #ФлешмобДБІ2022

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету!». Цього дня в багатьох країнах світу обговорюються:

  • шляхи безпечного використання молоддю Інтернету;
  • питання інтернет-етики;
  • загрози протизаконного контенту.

День безпечного Інтернету має на меті досягнення об’єднання зусиль держави, бізнесу і громадськості для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все, серед дітей та молоді.

Викладачі та студенти педагогічного фахового коледжу ЧНУ ім. Ю. Федьковича взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі «Разом для найкращого Інтернету!». Під час заходу організаторами були презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education та «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті». Також учасники виконали вправи у віртуальних кімнатах, отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися, як використовувати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримали підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності, а також цифровий бейдж учасника флешмобу.

#ФлешмобДБІ2022

Share it

Залишити відповідь