А ми нашу славну Україну розвеселимо!

День фізичної культури і спорту щорічно відзначається в Україні у другу суботу вересня. У цей день вітають спортсменів, тренерів, фізкультурників, відзначають їх внесок у популяризацію здорового способу життя та формування позитивного іміджу країни на міжнародному рівні.

На заході директор нашого коледжу Н.Т. Палій  привітала усіх присутніх зі святом, побажала успіхів у навчанні та спорті.

З нагоди свята до нашого закладу освіти завітав начальник Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Корнелій ЖУКОТИНСЬКИЙ, який подякував директору коледжу за створення належних умов для підготовки висококваліфікованих спортсменів та вчителів фізичного виховання. Він також  нагородив грамотою Міністерства освіти і науки України студента 37с групи Віталія ШВЕЦЯ за високі досягнення в спорті, гідне представлення України та Чернівецької області на міжнародному спортивному рівні та з нагоди успішного виступу у Всесвітній гімназіаді -2022. За високі спортивні досягнення були також нагороджені студенти Анна КУШНІР (46с), Олександр ГОРБАН (16с), Максим НЕСТОРЯК(16с), Ангеліна БОДНАРЮК (16с) та викладачі відділення «Фізична культура і спорт» за особистий внесок у розвиток фізичної культури  та популяризацію здорового способу життя серед студентської молоді.

Студенти коледжу виконали руханку під відому пісню, яку сьогодні співає весь світ. Усі присутні підспівували «А ми тую червону калину підіймемо, а ми нашу славну Україну, гей, гей розвеселимо!

Share it