Свято м’яча

Цікавий винахід, улюблена іграшка, дерев’яний, гумовий, шкіряний, пластиковий … Саме про нього йшла мова 24.11.2022 р. на спортивно-розважальному заході  “Свято м’яча”, підготовленому і проведеному у фізкультурно-оздоровчому комплексі коледжу викладачем фізичного виховання Тетяною Юріївною Шинкар.

Участь у енергійному, емоційному спортивному святі брали збірні команди дівчат відділень «Початкова освіта», «Дошкільна освіта» та «Музичне мистецтво». Розминкою перед змаганнями стала руханка з м’ячами під музику пісні «Стефанія» у виконанні «Kalush Orchestra», яку провели студенти 37 с групи відділення «Фізична культура і спорт» Юлія Суханко та Іоан Твердохліб.

Свої рухові уміння, здібності та навички, кмітливість та згуртованість студенти проявили у спортивних естафетах, кожна з яких передбачала змагання з різними м’ячами (волейбольними, футбольними, баскетбольними, тенісними).

Для створення гарного настрою для вболівальників, відпочинку для учасників змагань між естафетами  студентки 37с групи Юлія Суханко та Вероніка Мельник  показали спритність, координацію рухів (звичайно з м’ячами) у вправі з художньої гімнастики.

А під час підсумкової роботи суддів для учасників змагань та вболівальників студенти 46с групи Ігор Пожога та Тетяна Микитюк підготували цікавий матеріал про використання м’яча у різних видах спорту.

          В запеклій боротьбі перемогу виборола команда  відділення початкової освіти “Соняхи”.  Другу та третю сходинку посіли відповідно дівчата музичного та дошкільного відділень. Крім позитивних емоцій, заряду бадьорості студентки отримали дипломи та солодощі.

Аріна Орловська

Share it