До Міжнародного дня Біблії

Кожного року в останню неділю листопада всі прихильники християнської релігії, незалежно від конфесійного спрямування, об’єднуються для спільного читаннях Святого Письма. Інтерес до головної книги християн посилюється у всьому світі. Жодна книга не зазнала стільки критики, перекручених тлумачень, гонінь, заборон, знищень, як Біблія. Це не просто книга, що найбільше видається у світі, але й велика пам’ятка світової культури.

З нагоди Міжнародного дня Біблії в коледжі 28 листопада 2022 року відбулася лекція для студентів 4-х курсів на тему «Біблія – головна книга християн». Капелан Микола Іванович Гунько  та організатор заходу ‒ голова циклової комісії викладачів суспільних дисциплін Галина Андріївна Курко ‒ розповідали студентам про структуру Біблії та її вплив на виховання людських чеснот, про важливість Біблії в житті кожного християнина, про необхідність щоденного читання Святого Письма всією сім’єю для збереження гарних взаємовідносин у родині.

Після заходу студенти отримали в подарунок від Українського Біблійного Товариства Новий Завіт в сучасному українському перекладі.

Share it