Майстер-клас із рукопашного бою

До Дня Збройних Сил України в нашому коледжі щорічно проводиться спортивно-розважальний захід «Козацькі розваги», на якому з гордістю з гордістю та пошаною згадуємо захисників нашої держави. Але у 2022 році під час повномасштабної війни важливість такого дійства зросла ще більше. Збройні сили  ‒ це щит і меч України, наша гордість, опора і захист. Найкращі сини і дочки в лавах Збройних Сил України відстоюють незалежність і свободу нашої Вітчизни.

8 грудня 2022року з нагоди свята  у фізкультурно-оздоровчому комплексі коледжу відбувся майстер-клас із рукопашного бою, який провели випускники відділу «Фізична культура і спорт»:

  • Штефюк Іван Кирилович ‒ заслужений тренер України, майстер спорту;
  • Адамович Руслан Георгійович ‒ заслужений тренер України, майстер спорту;
  • Жураківський Валентин ‒ чемпіон світу, майстер спорту міжнародного класу з універсального бою;
  • Ілюк Людмила  ‒  чемпіонка світу, майстер спорту міжнародного класу з універсального бою;
  • Стасюк Вадим ‒ срібний призер чемпіонату України, майстер спорту
  • Крецький Олександр Ілліч ‒ завідувач секції фізичного виховання ЧТЕІ ДТЕУ, майстер спорту, володар чорного поясу, перший дан.

Раді, що на наш захід завітав також Президент Чернівецької обласної федерації рукопашного бою Сторожук Руслан Васильович.

Після гарної спортивної розминки команда з рукопашного бою поділилася досвідом,  навчала  студентів прийомів самозахисту в умовах загрози життю. А дівчата з хореографічного колективу «Ритм» (керівник Людмила Коновалова) створили гарний настрій та позитивні емоції танцювальною композицією «Ти моя Маруся». Ритмічною музикою та гучними оплесками супроводжувався показовий виступ студентів-першокурсників: чемпіона світу Олександра Горбана та чемпіона Європи Максима Несторяка.

Дякуємо нашим гостям за нові знання та уміння, студентам за активну участь, присутнім за позитивну атмосферу! Бажаємо нашим рукопашникам нових перемог і заслужених спортивних звань.

Все буде Україна!

Фото звіт заходу…

Share it