Музи не мовчать!

Добре, коли традиції підтримуються…

У нашому коледжі вже традиційно упродовж багатьох років проводиться конкурс авторської поезії. Навесні брунькуються не лише дерева, а й таланти. Саме тому у березні, коли відзначаються шевченківські дні, День поезії, циклова комісія викладачів рідної мови та методики навчання наповнює свою декаду різними заходами.

Назва цьогорічного конкурсу – «Все перемагає любов!». Багатогранність чудового слова гарно обіграли учасники літературного гуртка «Веселка» на початку свята авторської поезії ‒ це любов і до України, і до матері, і до воїнів-захисників, і до коханих…

Думається, багато віршів появилося завдяки оголошеному конкурсу. Можливо, це підштовхне наших нововиявлених поетів до подальшої творчості?!

 І ось результат: багато десятків віршів і віршиків, філософських роздумів  студентів, з яких струменить любов до всього, що наповнює наше теперішнє життя і підтримує у важкий час. На святі авторської поезії лунали кращі з творів, а пісні у виконанні студентів музичного відділення підсилили враження небуденності дійства. Всі молодці!

Але… не можуть бути всі переможцями. Ними стали: Анастасія Степанова (22 гр.) у номінації «Несподіваність»; Ксенія Маліновська (15гр.) та Анастасія Третяков (11гр.) у номінації «Сокровенне»; Аліса Стратой (23гр.) та Анастасія Доготар (45гр.) у номінації «Спогади і мрії»; Юлія Зініна (41гр.) – номінація «Моєму захиснику»; Юліана Олексюк (22гр.), Анастасія Фешко (23гр.) та Оксана Самараш  (26гр.) – номінація «Просто…любов!..»; Марініка Кирчу (14гр.) – номінація «Сім’я – основа всього»; Марина Тодосан (14гр.) – номінація «Біль».

Дорогі дівчатка, натхнення вам і надалі! Вітаємо! Музи не будуть мовчати! Все буде Україна!

В.В.Остапюк

Share it