Батьківські збори

«Скажи мені щось, щоб я тебе побачив» – звертався до своїх учнів давньогрецький філософ. Саме справжнього наставника вирізняє уміння налагоджувати спілкування, а в ньому і мости між студентами і викладачами, батьками, давати можливість розкрити себе, поділитись досягненнями, знайти шляхи у подоланні труднощів – головне завдання класного керівника, куратора групи.

11.02.23 року відбулися батьківські збори, на яких уже за традицією розглядались питання успішності, поведінки, вирішувались внутрішні питання та проблеми студентів 36 групи

У рамках зборів відбувся творчий звіт – концерт студентів перед батьками. Студенти творчо підійшли до підготовки та виконання музичних творів для батьків. Зустріч пройшла у теплій, сімейній атмосфері. На очах матерів були сльози щастя від отриманих емоцій.

Студентський колектив 36 групи виконали пісні з репертуару Насті Каменських «Україна»,  Максима Барського «Хай буде весна».

Зустріч з батьками у такому форматі має велике значення для студентів, адже вони можуть поділитися з найріднішими своїми творчими здобутками, а батьки у свою чергу мають змогу побачити їхній професійний ріст, отримати задоволення та море позитивних емоцій.

Share it