Простір незламності діє!

Разом з Україною

          Лютий 2014, 24 лютого 2022 –  дати, які  змінили життя кожної людини і всієї України загалом: Небесна Сотня, рашистські бомби і ракети, активні військові дії і окупація, загроза життю і здоров’ю людей змусили всю країну жити по-іншому. Ці події торкнулися і колективу нашого коледжу.

Раніше слово «знай» нами сприймалося, можливо, простіше… Тепер же в іншому контексті воно і звучить вагоміше.

«Знай! Думай! Пам’ятай!» – таке гасло кличе зупинитися в холі другого поверху центрального корпусу нашого закладу. Тут, з ініціативи профкому студентів і студентської ради, урочисто відкрився на днях «Простір незламності» – куточок пам’яті, куточок роздумів, куточок віри в Перемогу…

Погляд фіксує незвичні речі для коледжу, в якому готують студентів до наймирнішої професії – виховувати і навчати маленьких дітей. Уламок російської ракети С-300 , що пролила кров українців на Донбасі, шматки обшивки ворожого штурмовика Су-25, прапор України з побажаннями студентам коледжу і підписами бійців з передової на Донеччині, світлини наших захисників далеко не у святкових шатах… І поруч – ознаки мирного життя: куточок Великодня з писанками, красу яким подарували наші студенти з конкурсу писанкарів, чудові малюнки й вишивки майбутніх учителів та вихователів.

Присутні на відкритті студенти з викладачами слухали схвильовані слова директора  Наталії  Палій, викладача Дмитра Бачинського, голову профкому студентів Оксану Скрипник, члена студради Марії Гордаш. З реакції на сказане, відчувалося бажання якнайшвидшої перемоги над ворогом, бажання зробити свій внесок. А ще – почали наповнюватись грошовою допомогою нашим захисникам скриньки… Долучаймося всі!

Україна переможе!

Share it