Вчимося у кращих

Фітнес – одна з найпопулярніших у всьому світі систем оздоровлення. Він дозволяє задовільнити сучасні потреби різних вікових груп населення, що бажають зробити свою фігуру красивою, а здоров’я міцним.

10 травня 2023 року у фізкультурно-оздоровчому комплексі (ФОК) нашого коледжу  було проведене відкрите заняття з фітнесу  інструкторами спортивного клубу SPORTdep:

Наталія Чорна  – кандидат у майстри спорту із художньої гімнастики, більше 10 років роботи у фітнес-індустрії, менеджер спортивного клубу, тренер практикуючий тренажерного залу, групових програм  та роботи із дітьми;

Олексій Назарчук-кандидат у майстри спорту із пауерліфтингу, на даний момент виступаючий кросфітатлет, тренер тренажерного залу та кросфітзони .

Зауважимо, що  в Наталії та  Олексія викладачів-засновників Школи фітнесу при спортивному клубі SPORTdep вища медична освіта.

Студенти коледжу активно долучилися до тренування.

А після завершення заходу для здобувачів освіти  відділення «Фізична культура і спорт»(1,2,3 курсів) та викладачів вибіркового блоку навчальних дисциплін тренери надали рекомендації та корисну  інформацію як розвиватися у сфері оздоровчих програм та  формувати  навички ведення здорового способу життя.

Така спільна робота дасть можливість впроваджувати інноваційні фізкультурно-оздоровчі фітнес-технології для різних верств населення, готувати компетентних фахівців у сфері фітнесу та виховувати здорову націю.

Модератор заходу  Ольга МАЦКУЛЯК

 

Share it