Спортивні розваги до Міжнародного дня захисту дітей

Традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Саме в здорових дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще.

29 травня 2023 року у фізкультурно-оздоровчому комплексі Педагогічного фахового коледжу ЧНУ ім. Ю. Федьковича  спільно із Чернівецьким міським центром соціальних служб було організоване свято для «маленьких гостей».

Для  учасників змагань    студенти 27с  та 37с груп  відділення спеціальності «Фізична культура і спорт» підготували творчі завдання, ознайомлювали із окремими видами спорту та залучали всіх  до цікавих доступних, за віком естафет.

Після завершення  заходу керівник Чернівецького   міського центру соціальних служб Любов БЕЖАН відзначила студентів подарунками та  Подякою  за активну участь у  проведенні спортивних розваг, популяризацію видів спорту та здорового способу життя.

Спортивнр-розважальне свято відбулося за підтримки:

  • благодійного фонду «Рокада» в Чернівецькій області ( координатор Віктор Лащак)
  • Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я»

(президент фонду – Тетяна Бережна)

  • благодійного фонду «Я майбутнє України» (голова правління Марта Левченко)
  • представництва Міжнародної гуманітарної організації «ХАЙЕС» (регіональний керівник Людмила Алієва).

Такі практичні заняття  допоможуть підготувати справжніх фахівців у сфері фізичної культури та залучати дітей  до фізичної активності.

Переглянути фото-відео звіт заходу…

Share it