Вітаємо! Щасливої дороги!

Ось і настав день, якого студенти-випускники чекають з почуттями радості та смутку – день отримання дипломів,  день прощання з коледжем.

Урочистості, присвячені врученню дипломів випускникам  педагогічного фахового коледжу Чернівецького національного  університету імені Юрія Федьковича розпочалися звучанням Гімну України та хвилиною мовчання на знак вшанування світлої пам’яті полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, і мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

А далі були вітання:

  • від директорки коледжу, кандидатки педагогічних наук Наталії Палій;
  • від голови екзаменаційної комісії, кандидатки педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки та методики початкової освіти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, директорки української автентичної платформи «Віпосвіта», випускниці нашого коледжу Оксани Гордійчук;
  • від матері випускниці Юлії Романчук, вчительки початкових класів Вословівського закладу загальної середньої освіти, випускниці нашого коледжу  Оксани Романчук;
  • пісненні у виконанні студентів коледжу Ксенії Маліновської, Марії Топорівської та Анастасії Панєвої.

У коледжі не лише навчають основ педагогічної науки, але й сприяють формуванню у студентів національних та загальнолюдських якостей, виховують на власних прикладах добра й любові, справедливості й толерантності. Саме тому емоційно, зі щирими словами глибокої вдячності  звернулася до педагогів випускниця відділення «Початкова освіта» Анастасія Перепічка.

Але найочікуваніший момент урочистостей – це оголошення наказу про вручення дипломів випускникам педагогічного фахового коледжу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича 2023 року, який зачитала заступниця директорки з навчальної роботи, кандидатка педагогічних наук Мирослава Жук.

Шановні випускники! Віримо у ваші успіхи та перемоги, впевнені, що ви впродовж усього життя гордо носитимете звання випускника педагогічного фахового коледжу Чернівецького національного університету  імені Юрія Федьковича.

В добрий час! Нехай вам щастить!

Переглянути фотозвіт заходу…

Share it