Ми за здорове майбутнє України!

Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Кожен рік у вересні ми відзначаємо День фізичної культури і спорту – свято сили, краси, гармонії, здоров’я.   Свято бадьорого настрою та впевненості у здоровому майбутньому України!

14 вересня 2023 року з нагоди Дня фізичної культури і спорту в коледжі відбувся спортивно-розважальний захід, спрямований на популяризацію здорового способу життя, формування у майбутніх педагогів мотивації для досягнення високих спортивних результатів. У присутності всіх студентів та викладачів директор коледжу  Наталія Палій відзначила та нагородила грамотами кращих спортсменів, а ведучі представили студентів-першокурсників, які вже досягли певних результатів у своїх видах спорту.

Ініціативу керівника фізичного виховання Ольги Мацкуляк з проведення спортивно-розважальної руханки підхопили студенти випускних груп. Презентуючи свою музично-ритмічну творчість та майстерність, дівчата та юнаки самі отримали емоційний заряд енергії та запалили бадьорістю та позитивним настроєм присутніх. Усі, хто були на майданчику, чуючи ритмічну патріотично спрямовану музику, повторювали рухи за зразком або мимоволі підтанцьовували.

Жовто-блакитні прапори, стрічки, повітряні кульки і вогні у поєднанні з добре продуманою музикою, яскравими костюмами та гарною погодою забезпечили драйвову атмосферу заходу.

Дивитися фотозвіт заходу…

Share it