Ми захищаємо рідну землю

З метою поглиблення знань студентів про українське козацтво, виховання у майбутніх педагогів поваги до історичної спадщини нашого народу, а також задля висловлення вдячності сучасним захисникам і захисницям України – воїнам, які боронять рідну землю від ворога в актовому залі коледжу для студентів 2-х курсів було організовано виховний захід «Ми захищаємо рідну землю».

Його було приурочено до Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці. Провели захід студенти 24 групи дошкільного відділення (керівник Оксана Скрипник) та студенти 25 групи музичного відділення (керівник Марина Чаплак). На сцені також звучали пісні у виконанні вокального ансамблю «Ліра» (керівник Марія Кметь).

Слухаючи музичні твори, вірші, переглядаючи фото та відео матеріали, студенти мали можливість зробити екскурс у часи козацтва, згадали славних незламних українських воїнів, вшанували хвилиною мовчання загиблих у боротьбі з російськими загарбниками.

Зрештою захист рідної землі залежить від кожного з нас, зокрема завдяки активній участі у волонтерській роботі, про що також йшлося впродовж виховного заходу.

Share it