Конкурс педагогічної майстерності

В рамках конкурсу педагогічної майстерності, який проводився впродовж 7-22 листопада 2023 р. серед кращих студентів випускних груп Педагогічного фахового коледжу, Гончарук Валерія, Шиньковська Діана, Панєва Анастасія, Дручук Ізабелла (спеціальність «Початкова освіта»); Токарюк Анна (спеціальність «Дошкільна освіта»); Бута Еліза (спеціальність Середня освіта (Музичне мистецтво)); Тулюлюк Богдан (спеціальність Фізична культура і спорт) розкривали свій творчий потенціал, демонстрували рівень володіння майстерністю педагога в процесі взаємодії з дітьми на уроках/заняттях та при вирішенні проблемних виховних ситуацій.

Члени журі відзначили відповідальність конкурсантів у підготовці та проведенні конкурсних уроків/занять на робочому місці педагога базових закладів освіти м. Чернівці, їх педагогічну грамотність, володіння сучасними технологіями організації освітнього процесу, творчий підхід до вирішення поставлених завдань.

Перше місце виборола студентка Гончарук Валерія, другеБута Еліза, третєПанєва Анастасія.

 Організатори конкурсу (навчально-виробнича частина коледжу та циклова комісія викладачів педагогіки і психології) висловлюють подяку викладачам навчальних дисциплін та методистам педагогічної практики за титанічний труд у професійній підготовці майбутніх спеціалістів сучасних закладів освіти та бажають учасникам подальшого особистісно-професійного зростання.

Share it