Звіт про проведення декади іноземних мов

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства у Педагогічному фаховому коледжі ім. Ю. Федьковича  28.11.–12.12. 2023 року проводилася «Декада іноземних мов».

28.11., 30.11. – Кулянда М.І., викладач німецької мови, разом зі студентами 3курсу відвідали Австрійську бібліотеку, яка розташована у приміщені бібліотеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, а також літературний целанівський центр, розташований на вул.

О. Кобилянської. Завдяки даній екскурсії студенти мали змогу дізнатися про історію та культурну спадщину Німеччини та Австрії, познайомитися з правилами користування літературою та роботи в бібліотеці.

01.12. – Трачук М.М.,  викладач англійської мови, серед студентів 31, 32 та 33 груп провели конкурс презентацій на тему «Do I need English in my future profession?», метою якого було продемонструвати важливість та необхідність англійської мови у сучасному професійному світі.

01.12. – Лосєва Л.П., викладач англійської мови, разом зі студентами 33 і 36 груп провела виховний захід «Tea-Drinking Party», який занурив студентів в атмосферу англійського чаювання.

05.12. – Руснак Т.П., викладач англійської мови, разом зі студентами 21 групи провела дайджест «We love and learn English» з метою заохочення студентів до опанування англійською мовою.

05.12. – Любчинська К.А., викладач німецької мови, організувала для студентів 1-2 курсів екскурсію у культурний німецький центр «Німецький народний дім».

07.12. – Трачук М.М.,  викладач англійської мови, провела воркшоп зі студентами 31-33 груп на тему «Мультимодальне читання з аудіюванням і переглядом», метою якого було продемонструвати студентам методичні прийоми та підготувати їх до практики пробних уроків.

08.12. – Руснак В.В., викладач французької мови, провів зі студентами 43 групи поетичний фестиваль «Читаймо Т. Шевченка французькою»

Share it