З Днем єднання!

16 лютого Україна відзначає День єднання. Це державне свято було встановлене Указом Президента України Володимира Зеленського у 2022 році з метою підняття духу українського народу на тлі попереджень розвідки провідних західних країн про можливе вторгнення ворога.

В умовах війни воно набуло особливого сенсу, адже важливо показати усьому світові, що ми сьогодні, як ніколи, єдині та, попри все, будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

12 лютого студенти 33 та 36 груп коледжу провели відкриту виховну годину на тему: «Що ж нас об’єднує?». Майбутні педагоги демонстрували відеоматеріали, виконували пісні та вірші, на реальних прикладах доводили, що  ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, мову, рідну землю і батьківську хату! А лейтмотивом виховного заходу стало гасло «В єднанні ‒ наші сила та міць».

А ще звучала думка про віру у перемогу та наближення її всіма силами, щира вдячність військовим, які саможертовно захищають незалежність України. Медикам, волонтерам, рятувальникам… Усім, хто ціною власного життя та здоров’я стоїть на сторожі спокою та миру, хто дає відсіч окупанту на передовій і в тилу.

Share it