«Молодь – наше майбутнє і сьогодення!»

Часто почуєш, що «молодь – це майбутнє нашої країни». Але давайте подивимося на це інакше! В цих стереотипах є правда, але привертає увагу інше: «Молодь – це не лише майбутнє, а наше сьогодення, теперішнє, яке живе та творить тут і зараз».

Задуматись та відкрити  двері до нових думок студентам 4-го курсу шкільного відділення, які здобувають додаткову спеціалізацію “Позакласна та позашкільна виховна робота”, закликав випускник коледжу 2017 року, співзасновник Громадської організації «Національна асамблея студентів України», член Молодіжної ради при ЧОДА Юрій Чучко під час неформальної зустрічі-семінару.

          На семінарі студенти отримали інсайти щодо особливостей впровадження державної молодіжної політики. Ця стратегія націлена на підтримку самоорганізації та самореалізації молоді, сприяння соціальній інтеграції, розвиток їх творчого потенціалу, ініціювання проєктів у різних сферах діяльності.  Важливо зазначити, що ця політика спрямована на формування відповідальності за сьогодення та майбутнє, а також залучення молоді до участі в прийнятті рішень на всіх рівнях державно-громадського управління.

Юрій впевнений, що особисті зустрічі відкривають нові горизонти та стають  джерелом натхнення і мотивації для активного життя та самореалізації. Адже досвід і поради є важливим для розвитку особистості.

Студенти проявили інтерес до діяльності Молодіжних рад, молодіжних центрів та молодіжних просторів. Вони були вмотивовані активною громадською позицією та бажанням брати участь у розвитку своїх громад.

Давайте визнаємо, що сучасна молодь – креативна, амбіційна та талановита!

Share it