Міжнародний день спорту

4 квітня 2024 року з нагоди Міжнародного дня спорту серед учнівської та студентської молоді на території багатофункціонального спортивного майданчика студмістечка відбулося спортивне свято, організоване кафедрою теорії та методики фізичного виховання і спорту факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету ім. Ю Федьковича

Команда нашого коледжу у складі студентів спеціальності «Фізична культура і спорт» (Олексійчук Вадим (47с), Мітрік Ніколай (47с), Мазуряк Яна (37с), Чорна Павліна (37с)) активно долучилися до виконання тестування (згинання та розгинання рук в упорі, піднімання тулуба з положення лежачи за 1 хвилину, стрибки на скакалці за 30сек).

У І турі фітнес-конкурсу всі команди  синхронно  виконували  вправи за фітнес-інструктором. Судді визначали 8 кращих учасників, які проходили у 2 тур. У фіналі Павліна Чорна, технічно виконуючи фітнес-вправи, що демонструвала тренер у цій номінації, стала переможницею.

За підсумками змагань збірна  команда Педагогічного фахового коледжу ЧНУ ім. Ю. Федьковича  отримала грамоту, медалі та подарунки за 1 місце.

Share it