З сумом повідомляємо, що 16 липня на 86 році життя перестало битися серце викладача нашого закладу освіти

Івана Георгійовича Подеця

03.03.1939 – 16.07.2024

Іван Георгійович народився 3 березня 1939 року в с. Молодія Глибоцького району Чернівецької області. У 1958 році, після закінчення Молодіївської середньої школи, поступив у Кіцманський зооветеринарний технікум. З 1961 по 1968 роки навчався у Львівському державному інституті фізичної культури. З 1962 по 1965 роки служив у армії.

Після закінчення інституту працював на посадах викладача фізичної культури в Івано-Франківській спеціальній середній школі міліції МВС СРСР (1968-1985 рр.), вчителя фізичного виховання у СШ №35 м. Чернівців. З 26 серпня  1986 року по 31 серпня 2020 року – викладач, завідувач відділення фізичного виховання, керівник фізичного виховання Педагогічного фахового коледжу ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Протягом 34 років педагогічної діяльності забезпечував якісну підготовку вчителів для освіти краю в нашому коледжі. Керівник академічних груп, методист педагогічної практики, голова регіонального методичного об’єднання викладачів фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти.

Майстер спорту СРСР з боротьби, нагороджений знаком «Відмінник освіти України», Грамотою Міністерства освіти України, лауреат премій імені Юрія Федьковича та Катерини Малик.

Його високий рівень педагогічної майстерності, організаторський талант, відповідальне ставлення до навчальної та виховної роботи зі студентами, людські якості назавжди залишаться у вдячній памʼяті багатьох випускників закладу освіти.

Висловлюємо щирі та глибокі співчуття родині покійного і колегам. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях. Хай земля буде йому пухом, а памʼять вічною!

 

Прощання з Іваном Георгійовичем відбудеться 18 липня о 9.00

в церкві за адресою: м.Чернівці, вул. Новоушицька, 1

(їхати по вул. Зеленій до кінця, за єврейським цвинтарем)

Share it