Пісенний дивосвіт Буковини (Виховний захід)

Важливим завданням сучасної системи музично-педагогічної освіти є підготовка фахівців, які можуть забезпечити якісне музично-естетичне виховання підростаючого покоління, ознайомити школярів з кращими культурними надбаннями українського народу, виховати у них шанобливе ставлення до історії, традицій та культури рідного краю.

На щедрій буковинській землі розквітнув талант багатьох композиторів, які своєю невтомною працею сприяли і сприяють становленню й розвитку української музичної культури. Високопрофесійні творчі здобутки цих митців заслуговують на ретельне вивчення та поширення серед різних верств населення, а особливо серед студентів, які готуються до майбутньої музично-педагогічної діяльності.

З метою популяризації творчої спадщини буковинських композиторів викладачами музичного відділення Тирон Т.О та Чаплак М.В. 04 грудня 2017р. було проведено виховну годину на тему: «Пісенний дивосвіт Буковини». У виконанні студентів прозвучали пісні М.Коника, Л.Равлюка,  А. Кушніренка, М.Новицького, І.Дерди, В.Івасюка, М.Мафтуляка, Л.Затуловського.

Дивитися фотозвіт заходу…

Share it